Tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, joita toimitat meille Biohit Oyj:n (mukaan lukien tytäryhtiöt) hallinnoimilla verkkosivustoilla, jotka linkittävät tähän yksityisyydensuojakäytäntöön (jäljempänä ”Biohit Oyj:n verkkosivusto (t)”). Olemme ottaneet käyttöön tämän Tietosuojakäytännön osoittaaksemme sitoutumistamme yksityisyyteen. Ellei toisin mainita, tämä tietosuojakäytäntö ei koske henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka sinulta on kerätty muilta kanavilta, tai Biohit Oyj:n verkkosivustoilta, jotka eivät liity tähän tietosuojakäytäntöön. Lue tämä tietosuojakäytäntö ennen Biohitin verkkosivujen käyttöä tai henkilökohtaisten tietojesi toimittamista meille. Yksityisyytesi ja antamasi tietojen suojaaminen on meille erittäin tärkeänä, ja suhtaudumme vastuuseemme yksityisyytesi suojelemisesta erittäin vakavasti. Biohitin verkkosivujen käyttö osoittaa että hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot. Antamalla tietoja Biohit Oyj:lle verkkosivujemme kautta sallit ja annat suostumuksesi tietojen keräämiseen ja käyttöön tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.

Yritys

BIOHIT HealthCare (”BIOHIT”) on ”rekisterinpitäjä” ja ”tietojen käsittelijä” kuten on määritelty vuoden 1998 tietosuojalaissa ja yleisessä tietosuoja-asetuksessa (”GDPR”). Tämä liittyy antamiesi henkilötietojen käsittelyyn yrityksessämme. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa kysyäksesi kirjallisesti tapaa, jolla käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi osoitteella ”Tietosuojapäällikkö, BIOHIT Oyj, Laippatie 1, 00880 Helsinki. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info (at) biohit.fi.

Oikeudelliset perusteet

Tietosuojalainsäädännössä määritetään, miten ja milloin yritykset voivat kerätä ja käsitellä henkilötietoja. Oikeudelliset perusteet, joihin nojaamme ovat seuraavat:

  • Suostumus: voimme kerätä ja käsitellä tietosi, kun annat suostumuksen
  • Sopimuksen mukaiset velvoitteet: voimme kerätä ja käsitellä tietojasi täyttääksemme sopimusvelvoitteet
  • Lain noudattaminen: laki voi edellyttää meitä keräämään ja käsittelemään tietojasi
  • Perusteltu intressi: voimme kerätä ja käsitellä tietojasi tavalla, jota pidetään kohtuullisena ja osana liiketoimintaamme. Tämä ei vaikuta olennaisesti oikeuksiin, vapauteen tai etuihin.

Mitä tietoja keräämme?

Yleensä voit käydä Biohitin verkkosivustolla tunnistamatta itseäsi tai paljastamatta henkilökohtaisia tietoja. Kun olet päättänyt antaa meille henkilökohtaisia tietoja (kaikki tiedot, joiden avulla sinut voi tunnistaa), niin näitä tietoja käytetään vain tukemaan suhteitasi BIOHITiin ja sen tytäryhtiöihin, valtuutettuihin BIOHITin jakelijoihin ja tarvittaessa BIOHITin alihankkijoihin.

Kun rekisteröidyt Biohit Oyj:n verkkosivuille, pyydämme sinulta yhteystietoja (esim. sähköpostiosoitetta, osoitetietoja). Saatamme pyytää sinua antamaan tietoja vapaaehtoisesti saadaksemme selkeämmän kuvan käyttäjistämme. Joidenkin lisätietojen antaminen edellyttää rekisteröintiä. Voit päättää, annatko näitä tietoja, mutta jos et anna, et välttämättä pääse kaikkiin sivuston tietoihin rekisteröitymättä.

Antamasi henkilökohtaiset tiedot

Periaatteemme on kerätä vain sellaisia henkilökohtaisia tietoja, joita tarvitaan pyyntösi käsittelemiseksi. Keräämme henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi, organisaatiosi ja puhelinnumerosi, kun pyydät tietoja jonkin yhteyslomakkeemme kautta. Keräämme myös henkilökohtaisia tietojasi, kun lähetät sähköpostia BIOHITille tiedustelun tai pyynnön kanssa.

Kolmansille osapuolille toimitetut henkilökohtaiset tiedot

Toisinaan, liiketoimintaamme liittyen, on tarpeen siirtää henkilötietosi kolmansille osapuolille.

Henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää asiakassuhdehallintajärjestelmään (”Salesforce”), jos pyydät tietoja, annat käyntikorttisi tai yhteystietosi, tai kun ostat tai käytät tuotteitamme ja/tai palveluitamme, ja kun käytät online-lomakkeitamme.

Jos kirjaudut uutiskirjeemme tai markkinointiviestintämme kautta käyttämällä ”Rekisteröidy-lomaketta”, henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää markkinointijärjestelmäämme (“MailChimp”).

Lue, kuinka sekä SalesForce että MailChimp käyttävät henkilökohtaisia tietoja.

Kuinka käytämme sinulle henkilökohtaisia tietoja

Koska pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme sekä tuote- että palvelutarjonnassamme kuin myös verkkosivustoillamme, suoritamme tilastollisia analyysejä edellä mainituista yleisistä tiedoista. Saatamme kuitenkin joutua jakamaan tietosi tytäryhtiöidemme, valtuutettujen BIOHITin jakelijoiden tai alihankkijoiden kanssa voidaksemme tarjota tietoja tai palveluita, joita olet pyytänyt. Emme kuitenkaan luovuta henkilökohtaisia tietojasi kenellekään osapuolelle, elleivät ne sitoudu kunnioittamaan henkilökohtaisten tietojesi luottamuksellisuutta ja käyttämään näitä tietoja vain yhteistyössä kanssamme. Emme jaa, myy tai vuokraa sinun henkilökohtaisia tietojasi muille osapuolille heidän markkinoinnilliseen käyttöönsä. Saatamme ajoittain käyttää tietojasi myös ottaaksesi sinuun yhteyttä markkinatutkimukseen liittyen tai tarjotaksemme sinulle markkinointitietoja, jotka mielestämme olisivat erityisen kiinnostavia.

Keräämme ja käsittelemme tietoja sinusta, jotta voimme:

  • tunnistaa sinut ja hallita BIOHITillä hallussa olevia tilejä
  • toimittaa sinulle haluamiasi tuotteita ja palveluita
  • palvelemaan sinua tuote- ja / tai palveluilmoituksilla, jotka saattavat vaikuttaa sinuun
  • toimittaa sinulle pyydetyt tarjoukset ja tuotetiedot
  • lähettää sinulle markkinointiviestejä

Tarjoamme jäsenillemme ilmaisen sähköisen uutiskirjeen, joka lähetetään sähköpostitse, rekisteröitymistietojesi pohjalta. Voit poistaa itsesi tästä postituslistasta vastaamalla uutiskirjeeseen, jonka aiheruudussa on ”tilauksen peruutus”.

Käytämme IP-osoitteita järjestelmän hallintaa varten, analysoidaksemme suuntauksia, hallinnoidaksesi sivustoa ja seuraamalla käyttäjän liikkeitä ja kerätäksemme laajoja demografisia tietoja. IP-osoitteita ei ole linkitetty henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.

Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietojasi

Voimme jakaa henkilötietojasi:

  • muiden ryhmämme yritysten kesken
  • edustajamme, osakkuusyrityksemme ja palveluntarjoajiemme kesken
  • lainvalvontaviranomaisille, laitonta toimintaa estävien tutkimusten yhteydessä

Materiaalin lähettäminen

Lähettämällä materiaalia mille tahansa palvelimellemme, esimerkiksi sähköpostitse tai BIOHITin Internet-sivujen kautta, hyväksyt, että: (1) aineisto ei sisällä materiaalia, joka on laitonta tai muuten sopimatonta julkaistavaksi; (2) kaikki kohtuulliset ponnistelut on tehty virusten tai muiden saastuttavien tai tuhoavien ominaisuuksien skannaamiseksi ja poistamiseksi ennen aineiston lähettämistä; (3) omistat toimitetun materiaalin tai kun sinulla on rajoittamaton oikeus toimittaa sitä BIOHITille. Biohit voi julkaista materiaalin ilmaiseksi: ja (4) toimittaessasi materiaalin, suostut olemaan toimimatta BIOHITiä vastaan ja sitoutuvat korvaamaan Biohitille, jos jokin kolmas osapuoli ryhtyy toimiin BIOHITiä vastaan toimitetun aineiston vuoksi.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

BIOHIT ei vastaa materiaalista, jonka ovat luoneet tai julkaissut kolmansien osapuolien sivustot, joihin sivusto on linkitetty. Tällaisten linkkien olemassaolo ei tarkoita minkään linkitetyn sivuston sisällön hyväksymistä.

Turvallisuus

Olemme ryhtyneet kaupallisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin estääksemme luvattoman pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi ja niiden käytön. Tietojenkäsittelyyn osallistuvilla työntekijöillämme ja kolmansilla osapuolilla on velvollisuus kunnioittaa henkilötietojesi luottamuksellisuutta.

Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimiin suojataksemme meille antamasi henkilötiedot ja noudatamme asiaa koskevaa lainsäädäntöä tietosi suojaamiseksi. Vaikka kohtuullisin toimin pyrimme suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata minkään Internetissä meille siirretyn tiedon turvallisuutta. Politiikkamme ei ulotu mihinkään, mikä on ominaista Internetin toiminnalle ja joka siis on meidän valvontamme ulkopuolella, eikä sitä pidä soveltaa millään tavoin sovellettavan lain tai hallituksen määräysten vastaisesti.

Lähetämme tietosi ETA:n ulkopuolelle vain, jos meillä on voimassa oleva sopimus, joka täyttää lainsäädännön velvoitteet.

Yksilölliset oikeutesi

GDPR:n mukaan henkilöillä, joiden henkilötietoja käsitellään, on oikeus:

  • saada tietoa henkilökohtaisten tietojen keräämisestä ja käytöstä
  • pääsy käsiteltäviin henkilötietoihin
  • oikaista virheelliset tai puutteelliset tiedot
  • pyytää henkilökohtaisia tietoja
  • rajoittaa henkilötietojen käsittelyä
  • vaatia tietojen siirtämistä
  • vastustaa tietojen käsittelyä

Lisäksi yksilöillä on myös oikeuksia automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin.

Sinulla on oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoista

Voit pyytää kopion henkilökohtaisista tiedoistasi ja muista hallussaan olevista lisätiedoista kirjoittamalla meille ”BIOHIT HealthCare yhteystiedot”. Useimmissa tapauksissa toimitamme sinulle kopion ilmaiseksi, mutta jos pyyntösi katsotaan liialliseksi tai toistuvaksi, sinulta voidaan veloittaa kohtuullinen hallintokulu. Me toimitamme jäljennöksen yhden kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Jotta voimme toimittaa kopion, voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.

Sinulla on oikeus korjata virheitä henkilökohtaisissa tietoissa

Voit pyytää meitä korjaamaan kaikki virheet ja epätarkkuudet, maksutta, ottamalla kirjallisesti meihin yhteyttä ”BIOHIT HealthCare yhteystiedot” tai soittamalla meille numeroon +358 09 773861. Pyyntösi täyttämiseksi, tarvitsemme tietoja sekä sinusta tunnistamista varten, että tietoja siitä, mitkä tiedot on korjattava. Korjaamme epätarkkuudet hallussaan olevissa tiedoissa yhden kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Sinulla on oikeus poistaa henkilökohtaisia tietojasi rekisteristämme tai rajoittaa sitä, kuinka käytämme tietojasi

Voit pyytää meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi tai muuttamaan tapaa, miten käsittelemme tietojasi, kirjoittamalla meille ”BIOHIT HealthCare yhteystiedot” tai soittamalla numeroon +358 09 773861. Tietyissä olosuhteissa meillä saattaa olla laillinen velvoite säilyttää henkilötietosi, jolloin sinulle ilmoitetaan tästä. Poistamme henkilökohtaiset tietosi heti, kun laki sen sallii. Poistamme henkilökohtaiset tietosi yhden kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta tai muutamme tapaan, jolla käytämme henkilökohtaisia tietojasi.

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Jos sinulla on huolenaiheita tai valituksia siitä, miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä ” BIOHIT HealthCare yhteystiedot” tai soittamalla numeroon +358 09 773861. Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme ilmoituksesi voit myös ottaa yhteyttä ”Tietosuojavaltuutetun toimistoon” (tietosuoja (at) om.fi)

Evästeiden käyttö

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sijoitetaan tietokoneellesi (tai muihin elektronisiin laitteisiin), kun käytät verkkosivustoamme. Saatamme käyttää evästeitä verkkosivuillamme. BIOHITin evästepolitiikkaa on kerrottu BIOHITin verkkosivustoilla.

Voimme muuttaa tai muokata tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain ilmoittamalla tai ilmoittamatta jättämällä. Näin ollen sinun tulisi tarkistaa tämä käytäntö säännöllisesti varmistaaksesi, että tiedät viimeisimmän sovellettavan version.

BIOHIT HealthCare yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä, haluat päivittää tietosi tai lopettaa viestien vastaanoton meiltä, ota meihin yhteyttä:

Biohit Oyj
Laippatie 1
00880 Helsinki
FINLAND

Email: privacy(at)biohit.fi

Tätä tietosuojakäytäntöä on päivitetty 28. huhtikuuta, 2020.